Bărbat din Brașov, arestat preventiv după un incident violent pe stradă

Un incident violent petrecut în municipiul Codlea din județul Brașov a condus la arestarea preventivă a unui bărbat în vârstă de 56 de ani. În seara zilei de 20 septembrie, în timpul unui conflict spontan ce a avut loc pe strada lor, acesta a lovit cu pumnul un alt bărbat. Victima, afectată de impact, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu capul de asfalt.

Polițiștii au intervenit rapid și au inițiat investigații, stabilind că disputa dintre cei doi bărbați a escaladat, culminând cu loviturile violente la cap. Ca urmare, victima a suferit leziuni serioase care au pus în pericol viața sa.

Bărbatul agresor a fost identificat și reținut inițial pentru 24 de ore de către autoritățile locale. Apoi, el a fost prezentat instanței de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă vineri. Individul este inculpat pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

Victima agresiunii a fost imediat transportată la spital de un echipaj medical, unde a fost supus unui examen medico-legal detaliat. Rezultatele acestuia au confirmat gravitatea leziunilor suferite și punerea în pericol a vieții sale.