Dan Air va continua zborurile de pe Aeroportul din Braşov

aeroportbrasov

Compania aeriană Dan Air anunţă că va continua programul de zbor adaptat condiţiilor oferite în prezent de către Aeroportul din Braşov.

Compania precizează că Aeroportul Braşov a transmis companiei, în cursul zilei de marţi, o comunicare potrivit căreia problema logisticii pentru îndepărtarea păsărilor din zona aeroportului din Ghimbav a fost rezolvată. Zborurile care vor se vor derula în intervalul 07.00 – 19.00 nu vor suferi modificări, în timp ce zborurile care se vor derula cu depăşirea acestui program orar vor fi finalizate cu ajutorul transportului terestru pus la dispoziţie de companie în mod gratuit.

”Având în vedere situaţia creata până la acest moment ca urmare a problemelor ivite, respectiv lipsa aparaturii pentru îndepărtat păsările de pe raza aerodromului, lipsa organizaţiilor de întreţinere, precum şi refuzul extinderii programului operare de către controlorii de trafic, în situaţii de nevoie operaţională cum au fost întâmpinate în săptămânile anterioare, DAN AIR a luat următoarea hotărâre:

Prioritare fiind siguranţa pasagerilor noştri, ne asumăm pierderile adiţionale şi greutăţi întâmpinate şi vă anunţăm că ne vom continua programul de zbor adaptat condiţiilor oferite în prezent de către Aeroportul din Braşov.

Menţionăm că în urma solicitărilor noastre, Aeroportul Braşov ne-a transmis în cursul acestei zilei o comunicare potrivit căreia problema logisticii pentru îndepărtarea păsările din zona aeroportului din Ghimbav a fost rezolvată”, anunţă compania.

Cu privire la lipsa organizaţiilor de întreţinere, compania arată că este încă în aşteptarea unui răspuns.