IKEA deschide luni cel de-al doilea magazin din România

Retailerul suedez de mobilă IKEA deschide luni IKEA Pallady, cel de-al doilea magazin din România şi cel mai mare din Sud-Estul Europei.

Magazinul de 37.000 de metri pătraţi va pune la dispoziţia clienţilor aproape 10.000 de produse IKEA. Acesta va avea, de asemenea, trei modele de interioare integrale şi 58 de camere pline de idei şi inspiraţie realizate pe baza cunoştinţelor despre casele românilor.

Pe lângă un loc de joacă supravegheat, dedicat copiilor, magazinul va găzdui, de asemenea, restaurantul IKEA deja celebru care serveşte atât specialităţi suedeze, precum şi preparate româneşti. În plus faţă de cele peste 500 de locuri de muncă din domeniul construcţiilor care au fost create în timpul construcţiei magazinului Pallady, IKEA a angajat aproximativ 600 de angajaţi odată cu deschiderea noului magazin. Valoarea totală a investiţiei este de aproape 90 de milioane de euro.

Magazinul Ikea din Băneasa, primul şi singurul din România, până la deschiderea celui din Pallady, a fost inaugurat pe 21 martie 2007. Cum se ajunge la IKEA Pallady Cei care vor să ajungă la IKEA Pallady au la dispoziţie următoarele modalităţi, potrivit italo.ro: Metrou Magistrala M3 Preciziei – Anghel Saligny, magazinul IKEA fiind situat la capătul estic al liniei (Anghel Saligny) M3 poate fi accesată din celelalte magistrale în staţiile Eroilor, Unirii sau Dristor. Autobuz În apropiere există şi staţii de autobuz (staţia Granitul) pentru linia 246 din zona Cora Pantelimon, Şos. Gării Căţelu.

Tramvai Fiind situat vizavi de depoul Titan, magazinul IKEA are acces la liniile de tramvai nr. 19, 27, 40. Autoturism Din centrul Bucureştiului se va ajunge folosind bulevardele Camil Ressu şi Theodor Pallady. Cei care vin din zona de Nord-Est pot folosi şi varianta Şoseaua Gării Căţelu, Drumul între Tarlale. Pentru acces din zona de Sud este recomandat Splaiul Unirii, Şoseaua de centură, Str. Libertăţii (comuna Căţelu), Bd. Theodor Pallady. Vizitatorii din judetele estice au acces facil din autostrada A2 direct în Bd. Theodor Pallady.