Interviul săptămânii cu Oana Silvia Țoiu

Oana-Toiu

Vineri, 30 martie, de la ora 12:00, invitată în studioul Radio Clasic este doamna Oana Silvia Țoiu.

Oana conectează mai multe domenii între care antreprenoriatul şi design-ul de politici publice, misiunea ei fiind să contribuie la un viitor mai bun. Face asta prin creşterea celor 2 fiice ale sale şi a ideilor cu impact.

Este curatorul comunităţii Global Shapers din Bucureşti şi este membru în bordul de conducere al Entrepreneuship Academy.

Oana a ocupat poziţia de Secretar de Stat, unde a coordonat implementarea legii economiei sociale şi a regândit sistemul politicilor publice într-o perspectivă centrată pe cetăţeni. A pus umărul la dezvoltarea afacerii sociale Mesteshukar ButiQ, premiată de Comisia Europeană ca una dintre cele 10 idei de inovare socială de includere în muncă şi a fost nominalizată de revista Foreign Policy ca unul dintre cei “101 oameni care schimbă România”.

Oana se dedică personal facilitării dialogului şi a generării de oportunităţi între diferite părţi ale societăţii, catalizând munca activiştilor, antreprenorilor sociali, şcolilor şi organizaţiilor, astfel încât fiicile ei să nu trăiască într-o lume divizată.