Cinci decenii de folk cu Zoia Alecu

Getting your Trinity Audio player ready...

10 noiembrie, Ora: 19:00, Radio Clasic FM 90,9 MHz

Aveam plăcerea de a o găzdui în studioul nostru pe inconfundabila Zoia Alecu, o legendă a muzicii folk românești. Sărbătorim împreună o jumătate de veac de muzică, poezie și emoție.
Zoia Alecu, o artistă care a pus suflet în fiecare acord, o voce unică și inconfundabilă și care a încântat generații întregi cu melodiile sale, va veni să ne vorbească despre drumul său artistic, despre inspirație și despre cum a reușit să rămână mereu actuală în inimile ascultătorilor. Vom afla povești din spatele versurilor și vom asculta împreună câteva dintre cele mai îndrăgite piese care au consacrat-o ca o voce emblematică a scenei folk.
Zoia Alecu ne va oferi detalii exclusive despre cel mai recent album al său, intitulat „Zoia”, și despre concertul jubiliar ce va avea loc pe 17 noiembrie la Sala Dalles din București. Un eveniment ce marchează 50 de ani de carieră, o celebrare a muzicii folk și a legăturii speciale pe care artista a creat-o cu publicul său.
Nu ratați ocazia de a fi parte din această călătorie muzicală unică și de a afla cum puteți obține bilete pentru concertul care se anunță a fi unul memorabil. Biletele sunt disponibile pe site-ul TicketStore.ro.
Alăturați-vă nouă pentru o seară de neuitat, în care muzica bună și poveștile autentice vor fi în prim-plan. Doar la Radio Clasic FM, acolo unde muzica folk trăiește prin voci care au făcut istorie.

Emisiunea va putea fi ascultată și online pe stream-ul Radio Clasic FM.