Serviciul Public de Evidență a Persoanelor Făgăraș își suspendă activitatea temporar pentru relocare

primaria fagaras

Serviciul Public de Evidență a Persoanelor din Făgăraș anunță că își va suspenda activitatea în perioada 25 septembrie 2023 – 26 septembrie 2023 în scopul relocării într-un nou sediu.

Începând cu data de 27 septembrie 2023, Serviciul de Evidență va reveni la programul său normal de lucru, însă la o nouă adresă, situată pe Strada Republicii, numărul 6, parter, care corespunde fostei fundații Negru Vodă.

Compartimentul de stare civilă al serviciului va rămâne în sediul Casei de Cultură din Făgăraș, situat pe Strada Mihai Viteazu, numărul 1, până la o dată ulterioară, în care va avea loc și relocarea sa.

Această măsură temporară de relocare are ca scop asigurarea unor condiții mai bune pentru serviciile oferite cetățenilor din Făgăraș și îmbunătățirea calității serviciilor de evidență a persoanelor. Autoritățile își cer scuze pentru orice inconveniențe pe care această suspendare temporară ar putea să le cauzeze cetățenilor și îi încurajează să urmărească informațiile oficiale pentru orice actualizări ulterioare legate de această schimbare.