USR Făgăraș are o nouă conducere în perspectiva alegerilor din 2024

Getting your Trinity Audio player ready...

Cristina Paicu a fost aleasă de Adunarea Generală a USR Făgăraş ca președinte al filialei locale, preluând astfel mandatul de la Monica Crăciun. În cadrul aceleiași adunări, au fost desemnați și cei doi vicepreședinți ai Filialei Făgăraș a USR, Poparad Cosmin și Burșova Adrian. Noua echipă de conducere are un mandat de doi ani și va coordona organizația în toate cele patru rânduri de alegeri programate pentru anul 2024.

Cristina Paicu, în calitate de președinte al filialei locale USR Făgăraș, a subliniat importanța muncii în echipă și a exprimat încrederea că, prin efort comun, vor reuși să aducă schimbările așteptate de comunitatea locală. Monica Crăciun, fostul președinte, a felicitat-o pe Cristina și a subliniat că va continua să contribuie la dezvoltarea și extinderea echipei USR Făgăraș.

Irineu Darău, președintele filialei județene USR Brașov, a evidențiat potențialul Făgărașului și a subliniat că USR Făgăraș are rolul de a aduce echilibru pe scena politică locală. Acesta a menționat că în 2024, USR Făgăraș va prezenta o echipă puternică, cu soluții locale care să contribuie la dezvoltarea orașului și a zonei înconjurătoare.