VIDEO | Viorica Dăncilă explică de ce nu vorbește niciodată în engleză: Haideți să fim mândri că suntem români

Premierul demis, Viorica Dăncilă, a explicat vineri, într-o conferință de presă la Timișoara, care este motivul pentru care nu vorbește în engleză. „Suntem în România și haideți să fim mândri că suntem români”, a fost explicația lui Dăncilă. Aceasta l-a acuzat pe jurnalistul care a întrebat-o despre cunoștiințele de limba engleză că vrea „să ducă în derizoriu” realizările Guvernului și i-a acuzat pe „unii” care vorbesc bine limba engleză că merg la Bruxelles și denigrează țara.

Viorica Dăncilă: „Legat de limba engleză, doamnă, suntem în România și haideți să fim mândri că suntem români. Ducem totul în derizoriu anunmite lucruri”

Jurnalist: „Să știți că limba engleză nu e nimic dus în derizoriu”

Viorica Dăncilă: „Vreți să duceți în derizoriu anumite realizări pe care le-am făcut pentru România. Să știți că poate unii vorbesc foarte bine limba engleză dar țin mai puțin la această țară. În limba engleză se duc la Bruxelles și spun foarte ușor ceea ce vrea să audă Bruxellesul nu ce trebuie să susțină pentru această țară”.

„Faptul că vorbim mai bine sau mai puțin bine o anumită limbă străină, eu cred că e relevant, dar mai relevant e cu câtă demnitate îți reprezinți țara”

Răspunsul Vioricăi Dăncilă la minutul 35:58