Balul caritabil la Făgăraș în sprijinul copiilor talentați

Getting your Trinity Audio player ready...

Făgărașul va găzdui în data de 23 ianuarie 2024, un eveniment caritabil deosebit, organizat cu scopul de a oferi pentru 40 de copii talentați și cu rezultate bune la învățătură, dar proveniți din medii defavorizate, șansa de a merge pentru prima dată într-o tabără de vacanță. Această inițiativă, care transformă visul acestor copii în realitate, este o colaborare între Direcția de Asistență Socială Făgăraș, Liceul Teologic Ortodox ”Sf. Constantin Brâncoveanu” și Asociația ”Iia Călătoare”.

Balul caritabil se va desfășura la sala de evenimente „La Cort”, începând cu ora 18:00. Promițând o atmosferă plină de energie, cu dans, muzică și voie bună, evenimentul va include și prezența unor invitați surpriză. Scopul acestei serate este nu doar de a oferi o seară plăcută participanților, ci și de a strânge fonduri pentru a acoperi costurile taberelor pentru copii.

Accesul la bal se va face pe bază de bilet, având un preț de 100 de lei. Această contribuție va merge direct către susținerea cauzei. Cei interesați de mai multe detalii sau de achiziționarea biletelor pot contacta Direcția de Asistență Socială Făgăraș la numărul de telefon 0268.214.998, unde d-na Cipriana Grăjdan va oferi toate informațiile necesare.

Această inițiativă caritabilă reprezintă o oportunitate extraordinară pentru comunitatea locală de a se implica activ în susținerea tinerilor cu potențial, oferindu-le șansa de a trăi experiențe noi și de a se bucura de frumusețea naturii și de camaraderia specifică taberelor de vară.