Bikeathon Țara Făgărașului: lansarea ediției a 11-a pentru strângerea de fonduri

Getting your Trinity Audio player ready...

Fundația Comunitară Țara Făgărașului a lansat cea de-a 11-a ediție a evenimentului său emblematic, Bikeathon, un eveniment axat pe strângerea de fonduri pentru proiecte comunitare inovatoare. Bikeathon, cu o tradiție de sprijinire a inițiativelor locale, își deschide porțile pentru înscrierea proiectelor până pe 15 februarie 2024.

Procesul de înscriere se realizează accesând https://bikeathon.ro/inscrie-proiect. Înainte de a demara acest proces, consultă regulamentul Bikeathon pentru a te asigura că proiectul tău îndeplinește toate criteriile și astfel va fi luat în considerare pentru ediția Bikeathon din acest an. Organizațiile aplicante pot crea un cont pe bikeathon.ro pentru a accesa și completa online formularul de aplicare până la 15 februarie 2024 (ora 16:00). Progresul poate fi salvat ca proiect provizoriu, iar formularul finalizat va fi transmis organizatorilor, comunicarea fiind menținută prin platformă.

Diversitatea face diferența: Fiecare inițiativă contează!

Bikeathon încurajează proiecte dintr-o varietate de domenii, inclusiv educație și tineret, sănătate și terapii speciale, dezvoltare personală și integrare socială, sport, mediu și ecologie, cultură și artă. În această ediție, proiectele înscrise vor străluci prin diversitate și inovație.

Deadline și proces de selecție

Nu rata șansa de a-ți face proiectul cunoscut! Înscrierile sunt deschise până la data de 15 februarie. După ce perioada de înscriere ajunge la final, comisia de jurizare va evalua și valida proiectele, iar anunțul proiectelor selectate va fi afișat în data de  21 februarie.

Calendar complet BIKEATHON Țara Făgărașului ediția a 11-a

Înscriere proiecte: 19 ianuarie – 15 februarie

Anunțare proiecte câștigătoare:  21 februarie

Înscriere ambasadori: 22 februarie

Înscriere susținători: 24 februarie

Înscriere bicicliști: 1 martie – 6 iunie

Înscriere voluntar: 31 martie – 30 aprilie

Ediția 11 Bikeathon Țara Făgărașului: 8 – 9 iunie

La fel ca în anii precedenți, Bikeathon promite o experiență diversificată și inclusivă, oferind șansa fiecărui participant de a se evidenția și de a aduce contribuții valoroase comunității Țara Făgărașului. Ediția a 11-a va veni cu noi provocări pentru bicicliștii înscriși în cursa spre îndeplinirea viselor.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și informații importante, urmărește paginile online ale organizației Bikeathon. Pentru întrebări sau informații suplimentare, poți echipa Bikeathon îți stă la dispoziție la adresa de e-mail office@bikeathon.ro sau prin apel telefonic la  0734047672 sau 0767938708.