Făgăraș: trecerea de pietoni de pe Bulevardul Unirii a fost închisă

Getting your Trinity Audio player ready...

Începând cu 18 decembrie 2023, trecerea de pietoni situată pe Bulevardul Unirii, în dreptul străzii Aron Pumnul, lângă hotelul Bulevard, va fi desființată. Această măsură are scopul de a eficientiza și fluidiza traficul rutier în această zonă aglomerată.

Pietonii sunt îndrumați să folosească alte treceri de pietoni din apropiere pentru traversare. Acestea includ trecerea de pietoni de la intersecția cu strada Mihai Eminescu (Spicul), precum și trecerea din zona Pieței Agroalimentare.

Decizia de a elimina trecerea de pietoni este temporară și va rămâne în vigoare până la finalizarea și deschiderea pasajului subteran din dreptul Catedralei ortodoxe. Acest pasaj este menit să ofere o soluție pe termen lung pentru traversarea pietonală în siguranță și pentru a reduce congestionarea traficului în acea zonă centrală.

Autoritățile locale au luat această decizie pentru a îmbunătăți condițiile de trafic și siguranța rutieră, și asigură cetățenii că se lucrează pentru implementarea unei soluții permanente care să satisfacă nevoile tuturor utilizatorilor drumului.