Interviul Săptămânii – Oana Marinescu, director de comunicare al Festivalului Enescu

Vineri, 01 septembrie, de la ora 12.00, la „Interviul Săptămânii” difuzăm în reluare emisiunea din 24 februarie 2017 în care invitată a fost doamna Oana Marinescu, director de comunicare al Festivalului "George Enescu".

Oana Marinescu a absolvit Facultatea de Științe Politice și Comunicare Politică. A lucrat ca jurnalist timp de 5 ani, pe teme politice, pentru cele mai importante publicații. A fost ofițer de presă pe teme politice pentru Ambasada Marii Britanii la București, acoperind România și Republica Moldova. În perioada 2005-2007 a deținut funcția de Secretar de Stat și purtător de cuvânt al Guvernului României. În acest timp a contribuit în mod determinant la îmbunătățirea structurilor de comunicare ale Guvernului. Din martie 2008 până în iulie 2010, Oana Marinescu a fost director general pentru diplomație publică în Ministerul de Externe.

Din 2010 conduce propria firmă, OMA Vision. Unul dintre cele mai importante proiecte ale sale, la acest moment, este comunicarea publică pentru Festivalul "George Enescu".

Emisiunea va fi difuzată vineri  01 septembrie la orele 12:00 și 20:00 și sâmbătă 02 septembrie la ora 22:00.