Pe cine alegeți la Primăria Făgăraș?

primaria fagaras
5493
Pe cine alegeți la Primăria Făgăraș?

Radio Clasic FM realizează un sondaj de opinie pentru a vedea opțiunile electoratului din municipiul Făgăraș în viitorul scrutin local.

 

 

Candidatul USR la Primăria Făgăraș – Cosmin Poparad

Cosmin Poparad este făgărășean, tatăl a doua fete și de 14 ani antreprenor în domeniul asigurărilor. A fost consilier local timp de aproape două mandate, începând din 2012, fiind cu mai multe ocazii independent (în Consiliul Local și în candidatura din 2020). Întreaga sa activitate politică s-a concentrat pe dezvoltarea municipiului și pe rezolvarea problemelor comunității, precum și pe cheltuirea responsabilă și transparentă a banilor publici. S-a consultat adeseori cu cetățenii, i-a ascultat și le-a dus vocea mai departe către administrația locală. Printre inițiativele sale în Consiliul Local se numără un proiect de HCL pentru scaderea taxei la salubritate, o dorință a comunității pentru care se strânseseră peste 3000 de semnături.

 

 

Candidatul PSD la Primăria Făgăraș – Gheorghe Sucaciu (primar în exercițiu)

,,Eu am venit în PSD de aproximativ 2 ani de zile, dar de când m-am apropiat de acest partid am simțit imediat că aici este acel spirit de a atrage oameni cu capacități administrative.”– Gheorghe Sucaciu.

.

 

Candidatul PNL la Primăria Făgăraș Cristian Gheorghe Urs

„Sunt născut și crescut în Făgăraș, la data de 30 mai 1985, mama fiind originară din Ținutul Muscelului-Argeș, sat Lerești, și tata din Țara Făgărașului, sat Șinca Veche. Educația primară am început-o în anul 1992 la Școala Gimnazială „Ovid Densușianu” Făgăraș și am definitivat-o în anul 2000. În perioada anilor 2000-2004 am parcurs studiile liceale, profil matematică-informatică intensiv engleză, la Colegiul Național „Radu Negru” Făgăraș. Începând cu vârsta de 10 ani am practicat handbal la CSS Făgăraș, iar ulterior fotbal la nivel de performanță, în cadrul clubului Nitramonia Făgăraș. În sezonul 2002-2003 am făcut parte din lotul de tineret al echipei de fotbal FC Brașov. Anul 2004 a fost unul de cotitură în viața mea când am ales să renunț la sportul de performanță și să dau examen de admitere la Facultatea de Construcții din Brașov, unde am fost admis pe locurile bugetate la specializarea Construcții Civile Industriale și Agricole (CCIA).În timpul studiilor m-am implicat în activitatea studențească și am fost ales de către colegii mei să-i reprezint în calitate de student senator în cadrul Senatului Universității „Transilvania” Brașov. Această calitate mi-a oferit șansa de a cunoaște alte asociații studențești din țară și din străinătate. Facultatea am terminat-o în anul 2009, iar imediat după, am început să-mi practic meseria de inginer constructor activând în domeniul producției de materiale de construcții și servicii conexe, în cadrul firmei Crispadin. Am continuat formarea personală cu studiile de master pe care le-am parcurs în cadrul Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazu” București, unde între anii 2011 – 2013 am studiat fenomenul terorismului global. Acest program de master este destinat societății civile. În anul 2012 am fost ales consilier în consiliul local al Municipiului Făgăraș din partea partidului PNL pentru un mandat de 4 ani. M-am retras în 2015 datorită faptului că m-am mutat cu familia la București. Sunt căsătorit și am doi copii. În 2015, m-am angajat la HeidelbergCement Romania SA, firmă cu capital german, în funcția de consultant tehnic, iar din 2019 am fost avansat director regional vânzări. Am încheiat raporturile de muncă cu HeidelbergCement în septembrie 2021. Începând cu octombrie 2021 mi-am schimbat locul de muncă, iar în prezent lucrez la KONE Ascensorul SA, Director Vânzâri Proiecte Majore, firmă cu capital finlandez“.