Invitatul Săptămânii: Cristina Cuza, specialist în terapii cu remedii florale Bach

Vineri, de la ora 12:00, Invitatul Săptămânii la Radio Clasic este doamna doctor Cristina Cuza, terapeut, specialist în terapii cu remedii florale Bach.

"Sunt un terapeut fascinat de resorturile comportamentului uman si de efectele pe care tiparele de gandire si starile emotionale le au asupra sanatatii noastre.

Scopul meu este sa te ajut sa depasesti perioadele dificile din viata ta, sa constientizezi blocajele emotionale care te impiedica sa fii fericit si sa te invat cum sa te vindeci singur.

Am absolvit Facultatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti in 1997, insa explicatiile stiintifice ale bolilor nu au raspuns tuturor asteptarilor mele. Intuitiv stiam ca in spatele bolii se afla ceva mai profund. Am renuntat la ideea de a practica medicina clasica si am inceput sa studiez terapiile complementare: fitoterapia, apiterapia, aromaterapia si medicina ayurvedica.

In 2009 am decis sa ma specializez in terapia cu remedii florale Bach, o terapie care raspundea viziunii mele despre vindecare si despre medicul viitorului. Dupa absolvirea cursurilor si sustinerea unei etape de verificare a cunostintelor, in anul 2012 am fost inclusa in Registrul International al Practicienilor intocmit de Fundatia Dr. Edward Bach din Marea Britanie." – Cristina Cuza