RADIO CLASIC ROMÂNIA

RADIO CLASIC

Radio Clasic este o platformă multiculturală, diversă, care își propune să vă inițieze, să vă informeze, să vă deschidă porți nebănuite în lumea artelor, să dea culoare timpului vostru.

De la clasic la contemporan, de la operă la muzica de cameră, o galerie policromă în care sunteți invitați să călătoriți în timp și spațiu, vehiculul preferat – sunetul muzical.

Radio Clasic este postul unde valoarea, bunul gust și spectacolul de calitate vor fi prezente 24/24, 7/7

Radio Clasic este locul de difuzare a operelor tuturor autorilor consacrați, a elitelor artistice, muzicale, literare din România și din lume

Radio Clasic este platforma de afirmare a tinerilor creatori și un partener permanent al producătorilor independenți de cultură din România.

Radio Clasic promovează valorile europene în spațiul românesc și valorile românești în spațiul universal. Programele zilnice cuprind spectacole de toate genurile – clasic, simfonic, operă, balet, world-music.

Radio Clasic este o oază pentru toți iubitorii de muzică clasică, simfonică, operă, music-hall, artă, literatură, științe, istorie, evenimente culturale de înaltă ținută din România și din întreaga lume.

ACUM LA RADIO: Loading …

Loading …

Emisiuni:

luni – joi, ora 13.00 – MARI COMPOZITORI,  MARI INTERPREȚI – (reluare, ora 22.00)

vineri, ora 13.00 – INTERVIUL SĂPTĂMÂNII – timp de 60 de minute personalități din țară și străinătate vin la Radio Clasic (reluare, sâmbătă ora 22.00 și duminică la ora 10:00)

vineri, ora 22:00 – LSO Live (reluare duminică, ora 13:00)

 

Emisiuni muzicale:

luni – duminică 06:00 – 11:59 – CULORILE MUZICII

luni – duminică 12:00 – 17:59 – DUPĂ-AMIAZA LA RADIO

luni – duminică 18:00 – 22:59 – SEARA LA RADIO 

luni – duminică 00:00 – 05:59 – BLUE NIGHTS

 

Anunțuri publicitare