Chanel prezintă haine cu tivuri neregulate și șlapi la Săptămâna Modei din Paris

Getting your Trinity Audio player ready...

PARIS, 3 Octombrie – Designerul Chanel, Virginie Viard, a dezvăluit o colecție aerisită, potrivită pentru vremea caldă, în Paris, într-o zi ploioasă de marți. Colecția a inclus o gamă colorată de stiluri asimetrice, prezentate de modele încălțate cu șlapi și purtând ochelari cu rame groase.

Audiența, care a inclus celebrități precum actrița Penelope Cruz, cântărețul Usher și Jennie Kim din Blackpink, a fost așezată în camere asemănătoare unor cutii, cu ferestre mari care ofereau o priveliște asupra fotografiilor în mărime naturală ale dealurilor acoperite de vegetație din Riviera Franceză.

Modelele au defilat prin centrul vastului spațiu al Grand Palais Ephemere din Paris, prezentând seturi de fuste din tweed cu tivuri neregulate, ansambluri patchwork și rochii ușoare care se prelungeau în spate. Colecția a avut un aer relaxat, cu un costum de baie purtat cu o capă, blugi lejeri accesorizați cu o curea subțire cu pietre strălucitoare și o jachetă din tweed, iar mânecile rochiilor au fost tăiate pentru a acoperi umerii într-un stil asemănător unei cape.

Spectacolul a avut loc în ultima zi a Săptămânii Modei din Paris, care a atras mulțimi de jurnaliști și celebrități în capitala franceză, încheind un sezon de prezentări pe podium care au avut loc și în New York, Londra și Milano.