Margareta Paslaru de vorbă cu Alexandra Crăciun

Alexandra-Craciun

Joi, 8 iunie, de la ora 12:00, doamna Margareta Paslaru o are invitată pe tânăra interpretă de muzică populară, Alexandra Crăciun.

Pasii au urmat-o de mica spre muzica, iar cu ajutorul lui Dumnezeu si perseverentei a avut parte de reusite remarcabile. Muzica usoara a fost prima ei dragoste, iar muzica populara i-a adus linistea si implinirea sufleteasca. De-a lungul anilor, a participat la numeroase festivaluri de muzica la care a obtinut diverse premii, cat si in cadrul emisiunilor difuzate de diverse televiziuni. A interpretat pe scena Ateneului Roman, la Centrul Cultural M.A.I, Universitatea Nationala de Muzica,Palatul National din Bucuresti,Centrul Cultural Otopeni, Centrul Cultural Tinerimea Romana. Diverse premii obtinute in cadrul unor Concursuri de Muzica din toata tara. A participat impreuna cu un Ansamblu de muzica clasica populara in cadrul unui festival din orasul Ohrid, Macedonia unde a fost obtinut MARELE PREMIU Diploma de Onoare.

‘‘M-am nascut in Bucuresti, insa radacinile mele apartin pamantului moldovenesc. Consider ca este foarte importanta intoarcerea la radacini, traditii ,la portul si cantecul traditional romanesc..’’ In prezent, este studenta la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti si membra a Ansamblului Romanasul si a Ansamblului Doina din Bucuresti.