Margareta Paslaru de vorbă cu Cătălin Anchidin

Joi, 19 ianuarie 2017, ascultați prima ediție din acest an a emisiunii Margareta Paslaru de vorbă cu … Cătălin Anchidin.  

Este probabil unul dintre cei mai cunoscuți oameni de comunicare din industria cinematografică din România. A căștigat Ursul de Aur la Festivalul Internațional de Film de la Berlin alături de echipa de la Poziția Copilului și a reușit să mobilizeze aproape 120.000 de români să vadă filmul, cea mai de succes peliculă românească din ultimii 15 ani și are contul lui propriu pe IMDB.com.  

Când era mic voia să fie prezentator la BBC, n-a văzut Interstellar pentru că i s-a părut neinteresant și spune că filmul Eternal sunshine of the spotless mind i-a schimbat viața. Dacă ar fi pentru o zi ministru al culturii, ar pune bazele unei rețele de cinematografe de tipul “Art House” și ar iniția proiecte care să promoveze tinerii artiști indiferent de sfera culturală.

Vă invităm să ascultați o ediție specială despre noutățile cinematografiei românești la începutul anului 2017, dar și despre viitorul cinematografiei noastre.