Actrița și cântăreața Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani

Getting your Trinity Audio player ready...

Actrița și cântăreața Rona Hartner a decedat joi, la vârsta de 50 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul pulmonar. Vestea tristă a fost confirmată de sora artistei, Rinda Hartner, care a făcut apel la prieteni și cunoscuți să se roage pentru sănătatea ei în ultimele zile.

Rinda Hartner și-a actualizat profilul de pe rețelele de socializare, postând o fotografie cu o lumânare, în semn de doliu. Pe pagina de Facebook a Ronei Hartner, au început să apară numeroase mesaje de condoleanțe de la admiratori și prieteni.

Miercuri seară, Rinda Hartner a făcut un apel emoționant pe Facebook, cerând gânduri bune și rugăciuni pentru sora sa, care „își trăiește ultimele clipe”. „Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, a scris sora artistei.

Rona Hartner, cunoscută pentru talentul său artistic polivalent, a lăsat în urmă o carieră impresionantă în muzică și actorie, fiind iubită și apreciată de publicul din România și din străinătate. Decesul său reprezintă o pierdere semnificativă în lumea artistică.