Gwyneth Paltrow critică eticheta „nepo baby”

Getting your Trinity Audio player ready...

Actrița Gwyneth Paltrow a luat poziție împotriva termenului „nepo baby”, pe care îl consideră o etichetă „urâtă”, subliniind că copiii persoanelor celebre nu ar trebui judecați în mod negativ. Termenul face referire la sugestia de nepotism atunci când un tânăr urmează cariera părinților săi celebri.

Paltrow, în vârstă de 51 de ani, a declarat: „Acum există această întreagă cultură a ‘nepo baby’, și există această judecată care gravitează în jurul copiilor persoanelor celebre. Dar nu este nimic greșit în a face sau a dori să faci ceea ce fac părinții tăi.” Actrița, fiica actriței Blythe Danner și a regizorului Bruce Paltrow, a adăugat că speră ca proprii săi copii să se simtă liberi să urmeze orice carieră doresc, fără a se preocupa de opinia altora.

Termenul „nepo baby” a devenit popular anul trecut și se referă la noua generație de celebrități, cum ar fi Maya Hawke, Lily-Rose Depp și Zoe Kravitz, care sunt copii ai unor celebrități consacrate. Deși această etichetă a stârnit controverse, multe dintre aceste tinere talente au subliniat că numele lor le-a deschis anumite uși, dar succesul și recunoașterea trebuie să fie câștigate prin muncă și talent.