Michael Bolton se recuperează după o operație reușită de îndepărtare a unei tumori cerebrale

Getting your Trinity Audio player ready...

Cunoscutul cântăreț și compozitor american Michael Bolton, în vârstă de 70 de ani, se află în proces de recuperare la domiciliu după o operație reușită de îndepărtare a unei tumori cerebrale, intervenție care a avut loc în perioada Crăciunului 2023. Artistul a făcut acest anunț pe rețelele sociale și a subliniat că, din cauza diagnosticului și intervenției chirurgicale, a fost nevoit să ia o pauză temporară de la turnee. Bolton a anunțat pe rețelele sociale pe 5 ianuarie că a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier care a necesitat o intervenție chirurgicală imediată. Artistul a transmis mulțumiri echipei sale medicale, subliniind că operația a fost un succes. În următoarele câteva luni, el va dedica timpul și energia sa procesului de recuperare.

În urma acestei operații, Michael Bolton a fost nevoit să își anuleze concertele programate pentru începutul anului 2024. Avea planificate spectacole în luna februarie și martie, inclusiv un concert la Teatrul Murray de la Ruth Eckerd Hall din Florida, programat pentru 1 februarie. De asemenea, nu se știe încă dacă va putea participa la concertul programat la O2 Arena din Londra, cu invitată pe Bonnie Tyler, în 25 iulie.

Într-o declarație pe Instagram, Bolton a exprimat regretul pentru dezamăgirea fanilor și amânarea spectacolelor, afirmând că lucrează din greu pentru a-și accelera recuperarea și pentru a se întoarce cât mai curând pe scenă. De asemenea, a mulțumit fanilor pentru dragostea și sprijinul arătat, menționând că păstrează mesajele lor pozitive în inima sa.