ANI identifică diferențe nejustificate în averea unui judecător și a unui angajat al Poliției Capitalei

Getting your Trinity Audio player ready...

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat discrepanțe semnificative în declarațiile de avere ale unui judecător de la Tribunalul București și ale unui angajat din cadrul Poliției Capitalei. Conform investigațiilor ANI, judecătorul în cauză prezintă o diferență nejustificată de peste 30 de milioane de lei în actele sale.

Această descoperire ridică semne de întrebare cu privire la proveniența sumelor și la posibilele nereguli sau acte de corupție care ar fi putut contribui la acumularea acestor sume. În plus, diferențele semnalate în declarațiile de avere ale angajatului Poliției Capitalei adaugă îngrijorări suplimentare cu privire la integritatea și transparența funcționarilor publici.

ANI continuă investigațiile în aceste cazuri și va lua măsurile legale corespunzătoare în funcție de rezultatele finale. Aceste descoperiri subliniază importanța monitorizării stricte a declarațiilor de avere ale funcționarilor publici și a nevoii de a asigura transparența și integritatea în toate instituțiile statului.