Parchetul clasează a zecea plângere depusă de PNL și PSD împotriva primarului Sectorului 1

Getting your Trinity Audio player ready...

Primarul Sectorului 1 din București, Clotilde Armand, a anunțat că Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a clasat cea de-a zecea plângere depusă împotriva sa de către PNL și PSD. Plângerea a fost inițiată de un consilier local PNL, care, potrivit primarului, „ar trebui să își piardă funcția”. Clotilde Armand a criticat atitudinea PNL, afirmând că partidul „a ajuns mai rău decât PSD în materie de prostie și hoție”.

Într-o postare pe Facebook, primarul a menționat că a semnalat public faptul că Primăria Sectorului 1 cere rezilierea contractului cu prestatorul serviciului de salubrizare, un contract care a adus un prejudiciu de 200 milioane euro locuitorilor Sectorului 1. Clotilde Armand a subliniat că un consilier local PNL, fost prodecan al Facultății de Jurnalism din București, a depus o plângere la DNA împotriva ei, a lui Vlad Voiculescu și Ionel Stoica, acțiune însoțită de o campanie de presă.

În concluzie, primarul Sectorului 1 a reiterat că PNL ar trebui să ia măsuri împotriva consilierului care a inițiat plângerea și a criticat atitudinea partidului în această situație.