Au început filmările pentru „Stranger Things 5”

Getting your Trinity Audio player ready...

Filmările pentru cel de-al cincilea și ultimul sezon al seriei de succes „Stranger Things” au început, a anunțat Netflix. Serialul, desfășurându-se în orașul fictiv Hawkins din Indiana, a captivat publicul cu povestea sa plină de mister și supranatural.

Creat de Frații Duffer și lansat în iulie 2016, „Stranger Things” a devenit rapid unul dintre cele mai populare seriale pe Netflix, atrăgând atenția asupra culturii pop a anilor ’80. Al patrulea sezon al seriei a generat peste 140,7 milioane de vizualizări la nivel global.

Serialul a avut un impact semnificativ asupra culturii pop contemporane, propulsând melodia „Running Up That Hill” a lui Kate Bush în top 10 pe Billboard Hot 100, după 38 de ani de la lansarea sa. De asemenea, „Stranger Things” a obținut peste 70 de premii la nivel mondial, inclusiv premii Emmy și Screen Actors Guild, și a fost nominalizat la peste alte 230 de premii.

Sezonul 5, ultimul din serie, deschide drumul pentru proiecte suplimentare precum „Stranger Things: The First Shadow”, care va fi prezentat live pe scena din West End, Londra, și o serie animată spin-off care încă nu are un titlu.