Gordon Ramsay devine tată pentru a șasea oară la 57 de ani

Getting your Trinity Audio player ready...

Celebrul bucătar Gordon Ramsay a anunțat că a devenit tată pentru a șasea oară, după ce soția sa, Tana, a născut un băiețel de aproximativ 3.5 kg, pe care l-au numit Jesse James Ramsay. Gordon Ramsay, în vârstă de 57 de ani, a sugerat că acesta va fi ultimul său copil, postând pe rețelele sociale: „3 băieți, 3 fete… Gata.”

Tana Ramsay, autoare de cărți de bucate și căsătorită cu Gordon din 1996, a devenit mamă la 49 de ani. Ramsay a postat fotografii cu Jesse și Tana în spital sâmbătă seara. În imaginile publicate, se poate vedea băiețelul în brațele mamei sale, purtând o căciuliță roz, în timp ce tatăl său îl sărută pe cap.

Gordon Ramsay, care și-a sărbătorit ziua de naștere miercuri, a scris pe Instagram: „Ce cadou minunat de ziua mea, vă rog să-l întâmpinați pe Jesse James Ramsay, un băiețel de 3.5 kg! Încă un pachet de iubire pentru brigada Ramsay! 3 băieți, 3 fete… Gata.” Nu este clar exact când s-a născut Jesse.

Cuplul are deja cinci copii: Megan, cea mai mare, care este acum în mijlocul anilor ’20; gemenii Jack și Holly; Matilda „Tilly” și Oscar. În 2016, înainte de nașterea lui Oscar, Ramsay a anunțat că Tana a avut un avort spontan.

La postarea sa despre nașterea lui Jesse, Ramsay a primit o serie de mesaje de felicitare de la prieteni celebri, inclusiv de la starul de la Hollywood Jeremy Renner, bucătarii TV James Martin și Gino D’Acampo, vedeta Top Gear Paddy McGuinness și dansatoarea profesionistă de la Strictly Come Dancing Amy Dowden. Fostul manager al FC Chelsea și fostul fotbalist englez Frank Lampard a scris: „Felicitări, prietene!”

Această veste vine în contextul în care alte celebrități precum Al Pacino și Robert De Niro au devenit de asemenea părinți la vârste înaintate.