Julia Fox dezvăluie relația sa cu Kanye West

Getting your Trinity Audio player ready...

Actrița Julia Fox a mărturisit că în relația sa cu rapperul Kanye West, acum cunoscut sub numele de Ye, au existat „semnale de alarmă” pe care a ales să le ignore. Starul din „Uncut Gems” a declarat că a preferat să „închidă ochii” în fața acestor preocupări, deoarece relația era nouă și palpitantă, înainte de a deveni „insustenabilă”. Cei doi au avut o relație scurtă, care a durat doar o lună anul trecut.

În cadrul unui interviu acordat pentru promovarea memoriilor sale, Julia a fost întrebată de prezentatoarea BBC Radio Woman’s Hour, Emma Barnett, despre afirmațiile din cartea sa care detaliază o relație cu un artist nemenționat, presupus a fi Ye. Julia a menționat: „La acel moment, au existat cu siguranță semnale de alarmă pe care am ales să le ignor, deoarece era distractiv, emoționant și nou.” Ea a adăugat că relația a devenit insustenabilă, motiv pentru care a durat doar o lună.

În cartea sa „Down the Drains”, Julia scrie despre faptul că i s-au cumpărat haine complet noi și că nu putea fi văzută alături de artist fără ca acesta să îi aprobe personal alegerea ținutei. Într-un alt interviu, actrița a comparat relația cu a avea doi copii.

Relația scurtă cu Ye a propulsat-o pe Julia în centrul atenției publice, aceasta devenind o prezență constantă pe podiumurile de modă și în primele rânduri ale show-urilor de modă. Recent, a apărut pe scena turneului „Celebration” al Madonnei la O2 Arena din Londra, unde a judecat o competiție de vogueing într-o ținută realizată integral din bandă adezivă.