Kevin Spacey critică Netflix și sugerează că ar putea candida în 2024

Getting your Trinity Audio player ready...

Într-un interviu recent cu Tucker Carlson, Kevin Spacey, actorul american cunoscut pentru rolul său din „House of Cards”, a lansat acuzații serioase împotriva Netflix, susținând că platforma de streaming îi datorează succesul. Spacey a menționat impactul major pe care l-a avut serialul asupra notorietății Netflix, în ciuda faptului că a fost concediat din cauza acuzațiilor de agresiune sexuală.

Actorul a criticat decizia Netflix de a-l exclude din serial, declarând: „Bum, bum. Așa că este bizar că au decis să taie legăturile cu mine doar pe baza unor acuzații, acuzații care acum s-au dovedit a fi false. Pentru că nu cred că există nicio îndoială. Netflix există datorită mie. Eu i-am pus pe hartă, iar ei au încercat să mă bage în pământ”.

Spacey a discutat și despre viitoarele alegeri prezidențiale din SUA, lăsând să se întrevadă posibilitatea unei candidaturi în 2024. „Cred că am putea fi amândoi de acord că trebuie să aducem din nou niște adulți în cameră, așa că, dacă asta înseamnă să preiau rolul de șef al executivului, este un sacrificiu pe care sunt dispus să îl fac pentru această națiune”, a spus el. A evidențiat și nevoia de a aborda problemele grave ale societății, cum ar fi impactul negativ al „troliilor online”.

Interviul cu Carlson ar putea fi interpretat ca o încercare a lui Spacey de a-și reconstrui imaginea publică după acuzațiile de agresiune sexuală și după hotărârea judecătorească prin care a fost condamnat să plătească compensații companiei de producție MRC. Aceste acțiuni marchează o nouă etapă în cariera sa, în contextul în care actorul a fost achitat în procesele de agresiune sexuală desfășurate în New York și Marea Britanie.