Finalul așteptat pentru „The Crown” pe Netflix

Getting your Trinity Audio player ready...

Serialul „The Crown”, una dintre cele mai populare producții din istoria platformei de streaming Netflix, se apropie de final. Compania a anunțat că ultimul sezon al serialului va fi difuzat în două părți la sfârșitul acestui an. Prima parte, programată pentru lansare pe 16 noiembrie, îi va avea în prim-plan pe actrița Elizabeth Debicki în rolul prințesei Diana și pe Dominic West în rolul Prințului Charles. Această secțiune va acoperi evenimentele din 1997 până în 2005, concentrându-se pe relația dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed și pe tragicul accident de mașină care a avut loc în Paris.

Ultimul capitol, care va fi lansat pe 14 decembrie, va prezenta evoluția monarhiei britanice în urma decesului prințesei Diana, cu accent pe căsătoria lui Charles cu Camilla și începuturile relației dintre Prințul William și Kate Middleton.

De la lansarea sa în 2016, „The Crown” a primit numeroase premii și nominalizări, inclusiv 15 nominalizări la BAFTA, 10 nominalizări la Globul de Aur și 69 de nominalizări la Emmy. Cu toate acestea, serialul a fost și subiectul unor critici din partea publicului britanic datorită reprezentării adesea neprielnicitoare a familiei regale și introducerii unor evenimente fictive.