Kylie Minogue surprinde distribuția cu o vizită la repetițiile muzicalului

Getting your Trinity Audio player ready...

Pop star-ul Kylie Minogue a surprins interpreții cu o vizită neașteptată la repetițiile muzicalului „I Should Be So Lucky” în această săptămână. Spectacolul, care va avea premiera la Manchester Opera House luna viitoare, poartă numele single-ului care a lansat cariera muzicală a lui Kylie în 1987.

Muzicalul urmărește povestea unei mirese părăsite care își ia familia și prietenii în luna de miere. Kylie a petrecut două zile pe platou urmărind cum distribuția este pusă la încercare. În timpul vizitei sale, vedeta pop australiană, în vârstă de 55 de ani, și-a înregistrat și rolul pentru spectacol, urmând să apară digital ca un „personaj special creat” pe parcursul acestuia.

Lucie-Mae Sumner, care interpretează rolul principal al Ellei, a declarat că a fost un „vis devenit realitate” să o întâlnească pe cântăreață. „Nu puteam să credem când Kylie a intrat pe ușă”, a spus ea. „Am petrecut două zile incredibile cu ea, deoarece joacă rolul zânei mele în spectacol și am înregistrat toate videoclipurile ei împreună. A fost un vis devenit realitate ca regina pop să ne urmărească cântându-i piesele epice.”

Pe lângă hiturile lui Kylie, spectacolul va include și multe alte melodii din echipa de producție muzicală formată din Mike Stock, Matt Aitken și Pete Waterman, ale căror melodii au dominat topurile în anii ’80.

Spectacolul va avea premiera în Manchester pe 2 noiembrie și va rula până pe 25 noiembrie, înainte de a porni într-un turneu în Marea Britanie.