Premieră mondială pentru filmul turneului „The Eras” al lui Taylor Swift în Los Angeles

Getting your Trinity Audio player ready...

Beyoncé, Rachel Zegler și Adam Sandler au fost printre vedetele care au participat la premiera mondială a filmului „Taylor Swift: The Eras Tour” în Los Angeles miercuri. Taylor Swift, îmbrăcată într-o rochie albastră lungă Oscar de la Renta, a pozat pe covorul roșu alături de fani și alte celebrități. Descriind turneul „The Eras” ca fiind „cea mai electrică experiență” a carierei sale, Swift a menționat că a avut parte de cea mai mare distracție din viața sa în timpul acestui turneu.

Filmul a fost filmat pe parcursul a trei concerte la SoFi Stadium din Los Angeles în august și include piese din întreaga sa carieră. Cu toate acestea, spectacolul live de patru ore a fost editat pentru cinema, cu unele piese preferate de fani, precum „Wildest Dreams”, „The Archer” și „Cardigan”, lipsind din lista de redare. Filmul va fi lansat în Marea Britanie vineri, dar Swift a anunțat proiecții „early access” pentru fanii din SUA, datorită unei „cereri fără precedent”.

Detaliile legate de premieră au fost păstrate în secret, cu unii fani primind bilete doar pe bază de invitație prin Spotify. Cu toate acestea, fanii au fost în delir când vedeta a apărut cu doar câteva momente înainte de începerea acțiunii. Filmul a generat deja peste 100 de milioane de dolari în vânzări globale anticipate de bilete, stabilind un nou record pentru filmele de concert, depășind filmul „Never Say Never” al lui Justin Bieber, care a realizat 99 de milioane de dolari în 2011.